Sosiaalinen myynti - LinkedIn | Somafy Oy

Sosiaalisen myynnin valmennus

Olipa mahtava startti uuteen sosiaalisen myynnin valmennuspilottiin! Meillä oli tosi hauskaa ja tulemme oppimaan vielä paljon. Pilotissa ovat mukana Sofia (somafy) ja JP (neliötliikkuu); tulevat Linkedin-osaajat. Valmentajana toimii allekirjoittanut.

Sofia ja JP valmiina valmennukseen

Kyseessä on 8 viikon mittainen valmennus, jossa osallistujat oppivat LinkedInin ja sosiaalisen myynnin parhaat käytännöt. Valmennuspilotissa valmennus hiotaan huippuvireeseen ensi vuotta varten.

Suomessa on jo yli miljoona Linkedinin käyttäjää ja huhut kertovat, että LinkedIn alkaa tukemaan suomen kieltä ensi vuonna. Sehän tarkoittaa sitä, että LinkedIniin tulee lisää käyttäjiä kiihtyvään tahtiin. Se on tosi hyvä uutinen, sillä LinkedIn on paras b2b-alusta some-maailmassa.

Nyt viimeistään kannattaa suhtautua vakavasti tähän alustaan oman bisneksen, henkilöbrändin, sosiaalisen myynnin ja oman asiantuntijapersoonan näkyvyyden kannalta. Parhaat käytännöt ja prosessit on nyt lokalisoitu Suomeen, suomalaisille ja valmennusohjelmat starttaavat ensi vuonna.

Valmennus lähtee sosiaalisen myynnin perusteista ja se etenee aina LinkedInin uusimpiin ja edistyneimpiin keinoihin rakentaa omaa näkyvyyttä, levittää sitä muihin alustoihin ja saada aikaan persoonallinen, helposti lähestyttävä ammattilaisprofiili itselle. Valmennus perustuu LinkedInin ilmaisversioon, maksulliset versiot käydään toki myös läpi.

Valmennus alkaa tiimin yhteistapaamisella ja parin tunnin alustuksella tulevaan koitokseen. Aloituspalaverin jälkeen teemme töitä päivittäin ja tapaamme verkkokokouksessa viikoittain. Jokaisessa tapaamisessa käydään läpi tulokset, katsotaan kotitehtävät läpi, kommentoidaan parhaat opit, opiskellaan lisää LinkdInin saloja ja saadaan uudet kotitehtävät. Päivittäiseen keskusteluun on käytössä WhatsApp-ryhmä, dokumentointiin ja raportointiin käytämme Google Sheetsiä.    

Valmennuksessa on hyödynnetty WSI:n (https://www.wsiworld.com/) parhaiden osaajien ammattitaitoa ja käytännön opit tulevat USA:n, Kanadan, Ranskan, Ruotsin ja Etelä-Afrikan markkinoilta. Toki mausteena on myös oma LinkedInin käyttö vuodesta 2004 lähtien.

Tässä valmennuksessa on myös analytiikka vahvasti mukana ja edistymistä mitataan ja seurataan usealla mittarilla. Valmennettavilta vaaditaan hyvä sitoutuminen määrämuotoisten asioiden tekemiseen päivittäin ja viikoittain. Kyseessä on siis tekemisen käytännönläheinen prosessi. Suurin osa opituista toimenpiteistä jää helposti päivittäiseen käyttöön myös valmennuksen jälkeen, varmistaen oman näkyvyyden jatkuvan kasvun.

Ota yhteyttä, jos tunnet jonkun, joka haluaa oppia ja tulla mukaan LinkedInin sosiaalisen myynnin maailmaan vuonna 2020!

Yhteystiedot